Ποδόσφαιρο

Αρχίζει η υλοποίηση του σχεδιασμού

Ο προγραμματισμός της επόμενης μέρας του Άρη είναι το πιο σημαντικό θέμα αυτήν την εποχή, με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα να έχει αρχίσει να τον “τρέχει” από τις πρώτες μέρες των πλέι οφ.

Ο Κροάτης ήθελε να συγκροτήσει ένα πλάνο, πριν μπει σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις, με τη νίκη στον Βόλο πριν δέκα μέρες να τον βοηθάει για κάποια βήματα παραπάνω και την προχθεσινή να τον απελευθερώνει τελείως!

Ο Άρης είναι και μαθηματικά στην Ευρώπη και έχει μία πρώτη βάση για τη νέα σεζόν, πάνω στην οποία μπορεί να “πατήσει” πλέον με σιγουριά και να υλοποιήσει κάποιες πρώτες ενέργειες που αφορούν τον προγραμματισμό του.

Ήδη μπορεί να ολοκληρώσει τις προχωρημένες επαφές που έγιναν για την προετοιμασία και τον τρόπο που θα διεξαχθεί μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού, όπως και να οριστικοποιήσει συμφωνίες με ποδοσφαιριστές., με κάποιους εκ των οποίων υπάρχουν επαφές εδώ και καιρό.

Πρόκειται για ένα μέτωπο το οποίο είναι σαφώς πιο προχωρημένο από αυτό του προπονητή, στο οποίο ακόμα δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθαρη εικόνα.

Με την ολοκλήρωση των πλέι οφ σε περίπου δέκα μέρες θα ξεκινήσει και επίσημα η επόμενη μέρα της ομάδας, όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστούν κάποιες πρώτες εξελίξεις μετά την προχθεσινή νίκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button