ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αρτέτα: «Παίρνουμε παίκτες από τη Σίτι διότι είναι πολύ καλοί»

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Άρσεναλ και σχολίασε το γεγονός πως η ομάδα του παίρνει παίκτες από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ήταν μια έντονη σεζόν αυτή που ολοκληρώθηκε για τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος είδε τους «Κανονιέρηδες» να βρίσκονται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ για το μεγαλύτερο διάστημα, αλλά στο τέλος να χάνουν τον τίτλο από τους «Πολίτες».

Ο Αρτέτα μίλησε στην ισπανική εφημερίδα Marca και αρχικά είπε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Άρσεναλ:

«Κάναμε ήδη μια ανανέωση της ομάδας. Είμαστε τώρα μαζί με τους ιδιοκτήτες για να οικοδομήσουμε μια νικήτρια ομάδα που θα μπορούσε να είναι βιώσιμη μακροπρόθεσμα. Χρειαζόμαστε σημαντικούς παίκτες και θα επιτεθούμε στην αγορά για να υπογράψουμε αυτούς που χρειαζόμαστε».

Κατόπιν, ο 44χρονος προπονητής ρωτήθηκε για ποιο λόγο η Άρσεναλ παίρνει παίκτες από τη Μάντσεστερ Σίτι «Γιατί παίρνουμε παίκτες από τη Μάντσεστερ Σίτι; Είναι εύκολο: επειδή είναι πολύ καλοί, τους ξέρω και δούλεψα μαζί τους για τέσσερα χρόνια. Ήθελα τον Γκάμπριελ Ζεσούς και τον Ζιντσένκο για το εκπληκτικό τους ταλέντο αλλά και για τις δεξιότητές τους» απάντησε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button