ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αρνήθηκε ο Μπαπέ να υπογράψει στη Ρεάλ πριν από το τέλος της χρονιάς (pic)

Αρνητικά στο ενδεχόμενο να υπογράψει στη Ρεάλ πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, φέρεται να απάντησε ο Κιλιάν Μπαπέ, σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή «El Chirnguito».

Πρόταση για νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 φέρεται να δέχτηκε σύμφωνα με δημοσίευμα της «Le Parisien» ο Κιλιάν Μπαπέ, ωστόσο η μητέρα του Φάζια Λαμαρί έσπευσε να διαψεύσει το εν λόγω δημοσίευμα.

Η πλευρά του Γάλλου άσου συνεχίζει να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τόσο με τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας, όσο και με τους Μαδριλένους. Σύμφωνα όμως με τα όσα αναφέρει η ισπανική εκπομπή «El Chirnguito», ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση των «μερένγκες», ότι δεν πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους πριν από την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά την Παρί, η ίδια φαίνεται να έχει καταθέσει πρόταση μαμούθ στον Μπαπέ όπως είχε αποκαλύψει η «Le Parisien», με την «Βασίλισσα» ωστόσο, να μην πείθεται από την εγκυρότητά της. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Μπαπέ έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το 2024, με τις καθαρές ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 50.000.000 ευρώ, με τον ίδιο να έχει δικαίωμα επέκτασης του συμβολαίου του για μια ακόμα σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button