Ποδόσφαιρο

Αργούν ακόμα τα λεφτά του στοιχήματος για τις ΠΑΕ της Super League!

Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων θα μοιραστούν στις ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας τα χρήματα από το στοίχημα.

Η Super League πιέζει εδώ και καιρό για να πάρει τα χρήματα από το στοίχημα, ενώ αντιπροσωπεία της διοργανώτριας είχε συναντηθεί στις 17/03 με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Στο ραντεβού είχε δώσει το παρών ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, μαζί με πρόεδρο της Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο και εκπροσώπους από τους Ολυμπιακό (Καραπαπάς), Παναθηναϊκό (Μπουτσικάρης), ΑΕΚ (Κοσμάς), Ατρόμητο (Σπανός), Ιωνικό (Σουφλέρης).

Η πλευρά της Πολιτείας και ο υφυπουργός οικονομικών είχαν δείξει διάθεση να ανοίξουν την «κάνουλα» και το ποσό που αντιστοιχεί στις ΠΑΕ να μοιραστεί μέχρι το τέλος του Απρίλιου.

Τελικά η αισιοδοξία που βγήκε από εκείνη τη συνάντηση δεν επιβεβαιώθηκε σε καμία περίπτωση. Οι πιέσεις που ασκήθηκαν προς όλες τις πλευρές, δεν απέφερε «καρπούς» και πλέον η καταβολή του 1,5 εκατομμύριου ευρώ περίπου, που έχει να παίρνει η κάθε ομάδα, πάει για τέλος Μαΐου. Και συγκεκριμένα στις 30/05.

Μια καθυστέρηση που σε αρκετές ομάδες δημιουργεί πρόβλημα και πιθανότατα και στάση πληρωμών προς τους ποδοσφαιριστές. Σε κάποιες ομάδες υπάρχουν ήδη καθυστερήσεις, με τις ΠΑΕ να περιμένουν τα χρήματα για να κλείσουν «τρύπες». Θα πρέπει να περιμένουν όμως άλλες σαράντα μέρες τουλάχιστον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button