Μπάσκετ

Αρβανίτης: «Όποιος λέει κάτι για μένα θα καλείται να το αποδείξει δικαστικά, ελάτε όλοι σας και μόνος μου, σας έχω»

«Θυμώνουν που τους λέω λαμόγια, μα είναι» είπε ο Λευτέρης Αρβανίτης στα πλαίσια ερώτησης για την κριτική που δέχεται.

Αναλυτικά:

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα χρησιμοποιούν όλοι οι πρόεδροι, κριτική γίνεται μόνο σε εμένα, συνεχίστε. Είχα ύβρεις για το σπίτι μου, την οικογένεια μου και την συγχωρημένη την μάνα μου. Θυμώσανε που τους είπα λαμόγια, είναι όμως.

Όταν με μία ανακοίνωση λέμε ότι είναι όλοι ξοφλημένοι και ασχολείστε με τον Ντραγκίσεβιτς, όταν στοχοποιείς μόνο έναν άνθρωπο, τότε θα σκάσει. Έχω φτάσει σε μία ηλικία που δεν αντέχω να με βρίζει ο οποισδήποτε.

Παραιτήθηκα το 2011 από τον ΑΣ Άρης στον τότε πρόεδρο Νίκο Παπαδόπουλο από την θέση του εκπροσώπου της ΚΑΕ Άρης. Του είπα ότι τάχθηκα από το 2009 υπέρ της αλλαγής της διοίκησης στο μπάσκετ, δυστυχώς δεν εισακούστηκα και φτάσαμε σε αδιέξοδο, φτάσαμε σε μία κατάσταση οριακά αναστρέψιμη.

Όταν παραιτήθηκα το 2017 είπα ότι σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη αδυναμία του μεγαλομετόχου πρέπει να απεμπλακώ. Το είπα αυτό το 2017 και δεν μιλάει κανένας για αυτό.

Συνεχίζουν να με βρίζουν, να μου λένε ότι παίρνω λεφτά από τον Άρη. Με λέγατε παράγοντα του 50ευρου. Έχω μία επιστολή που υπογράφει ο λογιστής μας ότι το 2011 υπήρχε ποσό 200.000 ευρώ.

Έχω βάλει στον Άρη 75.000 ευρώ. Για να με βρίζουν εμένα αυτοί που δεν έχουν βάλει Όχι 75.000, όχι 75 ευρώ αλλά ούτε 7,5 ευρώ, επειδή τους είπα λαμόγια.

Όποιος από εδώ και πέρα λέει οτιδήποτε, θα καλείται στο δικαστήριο. Παλαίμαχος, παλαίμαχος οπαδός, οτιδήποτε.

Επέστρεψα στον Άρη το 2012 και σήμερα σχεδόν μέχρι το 2022 δεν είχαν πληρώσει ούτε μισό ευρώ στη ΔΕΗ. Μειωσαμε το χρέος στη ΔΕΗ κατά 400.000 από τα 2 εκατομμύρια που ήταν το κάναμε 1.6.

Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε Γενική Συνέλευση και να έρθουν όλοι αυτοί.

Ελάτε, όλοι σας και μόνος μου, σας έχω.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button