ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αραούχο για Γκουντογκάν: «Υπάρχουν αξίες και κώδικες που πρέπει να σεβαστούν»

Την απάντησή του έδωσε ο Ρόναλντ Αραούχο για τη δήλωση του Ιλκάι Γκουντογκάν για την αποβολή του Ουρουγουανού, μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναβρασμός υπάρχει στις τάξεις της Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League. Ο Ιλκάι Γκουντογκάν «φωτογράφησε» τον Ρόναλντ Αραούχο για τον αποκλεισμό της ομάδας του, μετά την αποβολή Ουρουγουανού στο πρώτο ημίχρονο, λέγοντας: «Είχαμε την πρόκριση και τους τη χαρίσαμε. Είναι καλύτερα να αφήσεις ένα τετ-α-τετ, ακόμη και να δεχτείς ένα γκολ. Ας δίναμε τη δυνατότητα στον τερματοφύλακα να αποκρούσει. Ήταν πολύ δύσκολο να παίζουμε για 60 λεπτά με δέκα παίκτες».

Ο Ουρουγουανός σε δηλώσεις του έδωσε την απάντησή του στον Γερμανό χαφ, αναφέροντας: «Προτιμώ να κρατήσω αυτά που σκέφτομαι για τον εαυτό μου, έχω κάποιες αξίες και κώδικες που πιστεύω πως πρέπει να σεβαστούν».

Υπενθυμίζουμε πως και ο Ζιλ Κουντέ υποστήριξε τον συμπαίκτη του, μετά την δήλωση του Γκουντογκάν, αφού τόνισε πως η ομάδα κερδίζει και χάνει μαζί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button