Γενικά

Από το ένα αυτογκόλ στο άλλο η ΕΡΤ! Τα έκανε… θάλασσα ο Καρμοίρης και απολύθηκε!

Η Δημόσια Τηλεόραση πρόσθεσε μία ακόμα σπουδαία… πατάτα στο παλμαρέ της!

Ο δημοσιογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης αναρωτήθηκε «πώς οι Κορεάτες με τα σχιστά μάτια βλέπουν το μπαλάκι του πινγκ πονγκ που πάει πέρα δώθε» και μαζί με τον συμπαρουσιαστή ήταν οι μόνοι που έβαλαν τα γέλια.

Καθημερινά η ΕΡΤ μας εκπλήσσει δυσάρεστα. Τα ατοπήματα διαδέχονται το ένα το άλλο και το τελευταίο έχει να κάνει με ατάκα του Δημοσθένη Καρμοίρη για τους Κορεάτες αθλητές του πινγκ πονγκ. Είχε προηγηθεί η γκάφα με τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια, η συνέχεια δόθηκε με το «μαύρο» στον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη, αλλά και το σχόλιο του πρώτου ότι «Η Άννα Κορακάκη τα θαλάσσωσε λίγο σήμερα».

Στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης, ο Καρμοίρης «χτύπησε» ξανά. Στην προσπάθειά του να επαινέσει τους Κορεάτες αθλητές του πινγκ πονγκ έκανε το εξής σχόλιο: «Οι Κορεάτες δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ: «Όταν είναι σχιστά τα μάτια τους πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται;».

Οι τηλεθεατές, λόγω και της πολύ πρωινής ώρας, προσπαθούσαν να καταλάβουν αν άκουσαν καλά ή τ’ αυτιά τους τους γελούσαν και ο Καρμοίρης με τον συμπαρουσιαστή του έβαλαν τα γέλια, δημιουργώντας μία ακόμα πιο αντιαισθητική εικόνα. Ακολούθησε ο κακός χαμός στο Twitter, όπως ήταν αναμενόμενο.

Η… απάντηση της ΕΡΤ ήταν να απολύσει τον Δημοσθένη Καρμοίρη για τα… τραγικά του σχόλια.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button