Ποδόσφαιρο

Από Τετάρτη ξεκινούν οι συζητήσεις για τις πιθανές ανανεώσεις

Η σεζόν ολοκληρώνεται τυπικά αύριο στα Γιάννενα (17/05, 20.00) και από την Τετάρτη ξεκινάει η υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης χρονιάς.

Σε πρώτο πλάνο είναι οι συζητήσεις για τα συμβόλαια τα οποία ολοκληρώνονται, πάντα σε συνδυασμό και με την ανακοίνωση της απόφασης για την υπόθεση Ντουρμισάι, με την τελευταία ημερομηνία που δόθηκε να είναι η 10η Ιουνίου. Κοινή πεποίθηση των ανθρώπων του Άρη πάντως, είναι ότι η ομάδα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κάνει κανονικά μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα δεν θα ήταν πάνω από 3-4 αυτοί με τους οποίους ο Άρης θα συζητούσε το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα. Το νούμερο δεν έχει αλλάξει, αλλά ίσως έχουμε ανατροπές όσον αφορά τα πρόσωπα, καθώς η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που πολλές φορές κυριαρχεί σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Ο Χερμάν Μπούργος είχε ήδη μεταφέρει στον Θόδωρο Καρυπίδη την άποψή του για τους ποδοσφαιριστές που ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους, πάντα βάση και των οικονομικών δεδομένων της ομάδας. Οι πληροφορίες μιλούν ήδη για συμφωνία αρκετών παικτών με άλλες ομάδες, αλλά ο Άρης σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button