Ποδόσφαιρο

Από τα… γλέντια στην πτώση και στην «κηδεία»: H πολυτάραχη σχέση ΠΑΟΚ-ΠΑΣ

Σχέση για σήριαλ έχουν ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννενα, με κάτι να φαίνεται να αλλάζει.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα είχε μία πολύ καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ όταν ανέβαινε στον «θρόνο» του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην -γνωστή σε όλους πλέον- εξυγίανση.

Μάλιστα οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας είχαν εναντιωθεί με πανό. Ποιος άλλωστε ξεχνάει το «ΠΑΣ και γλεντάς στο Μακεδονία Παλάς, έχεις κάνει την αξιοπρέπεια μας Σουρωτή-ρι».

Eκείνα τα χρόνια οι δύο ομάδες είχαν καλή σχέση εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο αγωνιστικό ο ΠΑΣ Γιάννενα βρισκόταν σε άσχημες μέρες όποτε έπαιζε με τον ΠΑΟΚ. Οι ηπειρώτες είχαν άλλωστε χειρότερο ρόστερ, οπότε δεν εκπλήσσουν κανέναν αυτά τα αποτελέσματα.

Όπως και να έχει, από τις 23/1 του 2017 ο ΠΑΣ Γιάννενα μετρούσε μόνο ήττες απέναντι στην ομάδα του Ιβάν και τελικά έπεσε στην Super League 2, σε παιχνίδι μάλιστα που γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-2.

Ο ΠΑΣ επέστρεψε τελικά, αλλά δείχνει να μην έχει την ίδια καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ. Ούτε δανεικοί, ούτε πάρε δώσε τον ομάδων, ούτε… παρκάρισμα των βετεράνων του ΠΑΟΚ.

Επίσης ο ΠΑΣ έτυχε από την στιγμή που ανέβηκε να είναι και πολύ καλύτερος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Χρειάστηκε μία τρομερή σφαγή πέρυσι για να χάσει στο 91′ και φέτος έκανε κηδεία στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Έτσι όχι απλά ο ΠΑΣ δεν έχει καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον τον πλήγωσε άσχημα, μετά από 4,5 χρόνια, έχοντας ίσως και ένα έξτρα κίνητρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button