Ποδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Εξετάζει τον Κιτόκο, εγχειρίστηκε ο Ράιλι

Για περαιτέρω ενίσχυση στην έξτρα μεταγραφική περίοδο κινείται ο Απόλλων Σμύρνης (αντίπαλος του Άρη στην 5η αγωνιστική), που εξετάζει περιπτώσεις στόπερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ράιλι και έναν παίκτη στον άξονα.

Σύμφωνα λοιπόν με ορισμένες πληροφορίες από την Ισπανία στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα ενός παλιού μας γνώριμου και πιο συγκεκριμένα του Ρίτσι Κιτόκο.

Με καταγωγή από το Κονγκό, ο 32χρονος ανασταλτικός μέσος ήταν τη διετία 2014-2016 στον Αστέρα Τρίπολης. «Απόφοιτος» των ακαδημιών της Σταντάρ Λιέγης, πριν έρθει στη χώρα μας πέρασε μεταξύ άλλων από Ουντινέζε και Γρανάδα.

Μετά την αποχώρησή του από τους Αρκάδες επέστρεψε στην Ισπανία και από το 2018 ήταν στη Ρασίνγκ Σανταντέρ, όπου πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της σε 20 ματς της Segunda Division. Ομως η ομάδα του υποβιβάστηκε και έμεινε ελεύθερος.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για τον Ράιλι αναφέρει:

Με απόλυτη επιτυχία υποβλήθηκε σε επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό δεξιού γόνατος ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αντίλ Ραΐλι. Η επέμβαση έγινε σήμερα, Τετάρτη 7/10/2020, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από το ιατρικό επιτελείο του κ. Πισκοπάκη.

Ο ποδοσφαιριστής μας αναμένεται να πάρει αύριο εξιτήριο και να αρχίσει αμέσως πρόγραμμα αποκατάστασης υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ της ομάδας μας.

Άπαντες στη οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης, ευχόμαστε στον Αντίλ περαστικά και με τη στήριξη όλων μας να γυρίσει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button