Μπάσκετ

Απόλλων Πάτρας: «Έγινε το πρώτο βήμα πάμε ΑΣΕΑΔ για την οριστική δικαίωση»

Ο Απόλλων Πάτρας έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να εξαλειφθεί η ποινή του -1 που του επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής.

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε με την αφαίρεση ενός βαθμού τον Απόλλωνα κι έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο σύλλογος της Πάτρας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το πρώτο βήμα, στόχος η οριστική δικαίωση. Η στάση και η θέση μας από την αρχή που προέκυψε το θέμα με τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού από την ΕΕΑ ήταν και παραμένει ξεκάθαρη! Και τότε είχαμε τονίσει και το επαναλαμβάνουμε ότι γίνει αυτό που πρέπει για να συμμετάσχει η ομάδα χωρίς πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο φάκελος μας ήταν πλήρης και αυτό επιβεβαιώθηκε από την Αθλητική Δικαστή. Απλώς χαρακτηρίστηκε εκπρόθεσμος για αυτό επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού. Με τη συγκεκριμένη απόφαση έγινε το πρώτο βήμα, στόχος είναι η οριστική δικαίωση. Το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να εξαλειφθεί η ποινή που επέβαλε η Αθλητική Δικαστής. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι για την οριστική δικαίωσή μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button