Διεθνή

Αποχωρεί από την Παρτιζάν ο Πονίτκα

Ανακοίνωσε ο ίδιος την απόφαση.

Η Παρτίζαν μετά την καταστροφική σεζόν που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτε στις εγχώριες υποχρεώσεις της, αλλά και στην Euroleague, πήρε… σκούπα και «άδειασε» το ρόστερ με τελευταίο αποχωρήσαντα τον Ματέους Πονίτκα.

Ο Πολωνός γκαρντ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς οδηγήθηκε κι αυτός στην έξοδο, καθώς δεν βοήθησε όσο περίμεναν οι Σέρβοι γι’ αυτό και αποφασίστηκε η αντικατάσταση του.

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Σερβίας, η Παρτίζαν δεν έκανε χρήση της οψιόν για να διατηρήσει τον Ματέους Πονίτκα στο ρόστερ της, τερματίζοντας με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία τους.

Ο Πολωνός γκαρντ μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα του Βελιγραδίου από τον Παναθηναϊκό, έχοντας κατά μέσο όρο 6,1 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ στην Αδριατική λίγκα, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε αντίστοιχα 2,4 πόντους και 2,1 ριμπάουντ.

Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του και αυτό αποτυπώθηκε συνολικά στους αριθμούς του. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς περίμενε μεγαλύτερη βοήθεια από τον Πονίτκα και από τη στιγμή που δεν την είδε στο παρκέ, αποφάσισε να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button