Ποδόσφαιρο

Αποφασίζει διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας η Ιταλία!

Δραστικά μέτρα παίρνουν οι αθλητικές Αρχές της Ιταλίας λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων κορωνοϊού, καθώς η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας και ομοσπονδίες αποφάσισαν το «λουκέτο» μέχρι 3 Απριλίου.

Τη διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας μέχρι και της 3 Απριλίου ζήτησαν και συμφώνησαν όλες οι ομοσπονδίες όλων των αθλημάτων της Ιταλίας σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την Ολυμπιακή Επιτροπή.

Για να πάρουν επίσημη μορφή οι αποφάσεις από αυτό το συμβούλιο, πρέπει να δώσει το «ΟΚ» και η ιταλική κυβέρνηση ώστε να επιβεβαιωθεί η διακοπή κάθε αθλητικού γεγονότος.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση που συντάχθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, αυτό το μέτρο δεν αφορά τις υποχρεώσεις των ομάδων σε διεθνείς διοργανώσεις, δηλαδή π.χ. Champions League, Europa League, Euroleague κ.ο.κ.

Πλέον, αναμένεται η συνάντηση του προέδρου της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζοβάνι Μαλαγκό με τον πρωθυπουργό, Τσουζέπε Κόντε, ώστε να εξεταστούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και κατόπιν η κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις, αφού δεν αποκλείεται τελικά να υπάρξουν ειδικές απαγορεύσεις για κάθε άθλημα ξεχωριστά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button