Μπάσκετ

Αποφασίζει για Τολιόπουλο ή Μωραϊτη η ΑΕΚ, περιμένει ο Άρης

Το κομμάτι του προγραμματισμού της τρέχει η ΑΕΚ που έχει βρεθεί μπροστά σε δίλημμα αναφορικά με τους περιφερειακούς του.

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση του Βασίλη Τολιόπουλου. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν επιλογή του Ηλία Παπαθεοδώρου, του είχε μιλήσει μάλιστα και του είχε δώσει την εντύπωση ότι θα είναι εκ των βασικών επιλογών του στην δεύτερη πεντάδα της Ένωσης. Όσο περνούσε ο καιρός όμως ο χρόνος όλο και μειωνόταν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί σιγά σιγά πολύ πίσω στο ροτέισον της Ένωσης.

Υπήρξε μία… κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών στις αρχές της χρονιάς στο ματς με το Ρέθυμνο και γενικότερα ο Τολιόπουλος έδειχνε τρίτη επιλογή στους Κιτρινόμαυρους, παρότι έχει συμβόλαιο έως το 2023.

Ο Έλληνας γκαρντ είναι από τους παίκτες που έχουν πάντως που έχουν ήδη προτάσεις στα χέρια τους με το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ να πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με την περίπτωσή του.

Ποιος είναι ο παίκτης όμως που μπορεί να τον βγάλει εκτός ρόστερ της Ένωσης; Ο Δημήτρης Μωραΐτης.

Ο νεαρός γκαρντ δόθηκε δανεικός στον Κολοσσό Ρόδου από την ΑΕΚ και το ρεπορτάζ πριν λίγο καιρό έλεγε ότι δύσκολα θα επέστρεφε στην ομάδα και θα έμενε ελεύθερος με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από την πλευρά του φέρεται διατεθειμένος να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία. Να τον εντάξει και πάλι στο ρόστερ της ΑΕΚ και να δει πως θα μπορέσει να τον αξιοποιήσει καθώς πρόκειται για ένα ταλαντούχο παίκτη που αξίζει να… βγει από την διαδικασία της Ένωσης. Ο Μωραΐτης είναι από τις ελπίδες της ΑΕΚ μαζί με τον Ρογκαβόπουλο και στην ομάδα βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο στο μέλλον αμφότεροι να είναι εκ των αθλητών του βασικού κορμού τους.

Ο Άρης περιμένει την οριστική απόφαση του Ηλία Παπαθεοδώρου και εφόσον ο Τολιόπουλος δεν συνεχίσει στην ΑΕΚ κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button