Ποδόσφαιρο

Αποστολή με Μπράμπετς – Κουέστα, έξω Τζούρασεκ – Ρόουζ

Ο Ισπανός τερματοφύλακας συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Άρη για το αυριανό (24/01, 18.00) παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, όπως και ο Τσέχος στόπερ, που ξεπέρασε αρκετά γρήγορα το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Νέβεν Τζούρασεκ, αλλά και ο Λίντσεϊ Ρόουζ, περισσότερο για να αποφορτιστεί, καθώς μπήκε αρκετά απότομα σε πολλά λεπτά συμμετοχής, λόγω του τραυματισμού του Μπράμπετς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου (24/01), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (1η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Γκαρθία, Ντουκουρέ, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζουλ (τραυματίας), Τζούρασεκ (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από ίωση), Ρόουζ (για λόγους αποφόρτισης), Πάρντο, Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Κυριαζής”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button