Ποδόσφαιρο

Αποκατάσταση αθλητικών ζημιών στην Καρδίτσα ύψους 1 εκατ. ευρώ

Συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον Δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσάκο και άμεση ένταξη έργων ανακατασκευής στο ΠΔΕ.

Με τον Δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσάκο, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο της εντολής του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για απόλυτη προτεραιότητα στις δράσεις αποκατάστασης των καταστροφών από την θεομηνία των περασμένων ημερών.

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του (ο γενικός γραμματέας του δήμου, Πέτρος Γαλάνης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Καρδίτσας, Γιάννης Ρόβας) ενημέρωσαν αναλυτικά τον κ. Αυγενάκη για τις εκτεταμένες ζημιές στις αθλητικές εγκαταστάσεις και κατέθεσαν το τεχνικό δελτίο για ανακατασκευή του ελαστικού τάπητα και του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, ύψους περίπου 1 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο θα ενταχθεί άμεσα στο ΠρόγραμμαΔημοσίων Επενδύσεων.

Επιπλέον, ενημερώθηκαν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού ότι ήδη έχει ενταχθεί στο ΠΔΕ και το έργο «Διαμόρφωση Στεγασμένου Χώρου Προπόνησης Αθλητών» ύψους 84.000 ευρώ. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Αυγενάκης «είναι αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας να στηρίξει τον Δήμο Καρδίτσας και τους πλημμυροπαθείς πολίτες της περιοχής. Είναι και προσωπική μου υποχρέωση, σε ότι αφορά στον αθλητισμό, απέναντι στον αγαπητό φίλο και άξιο αυτοδιοικητικό, Βασίλη Τσάκο.

Όλη η Κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων και του Δήμου και εργαζόμαστε χωρίς καμία καθυστέρηση για την άμεση αποκατάσταση όλων των ζημιών, για να επανέλθουν οι ρυθμοί κάθε κοινωνικής δραστηριότητας όπως ήταν πριν από τις καταστροφές της θεομηνίας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button