ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αποθέωση για Λεβαντόφσκι από 50.000 οπαδούς (videos)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα και γνώρισε την αποθέωση από πλήθος κόσμου των «Μπλαουγκράνα».

Το μεσημέρι της Παρασκευής (5/8), ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, σε περίπου 50.000 οπαδούς που βρέθηκαν στο «Καμπ Νου» για να υποδεχτούν τον Πολωνό επιθετικό.

Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, αποτελεί την μεγαλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή των Καταλανών, που έχουν ως στόχο την επιστροφή στο θρόνο του ισπανικού ποδοσφαίρου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Μπαρτσελόνα. Σας ευχαριστώ πολύ. Ο δρόμος ήταν μεγάλος, αλλά η ευτυχία μου είναι τεράστια που τελικά ήρθα.

Ελπίζω να σας προσφέρω πολλά γκολ και πολλές χαρές. Ελπίζω το τέλος της σεζόν να μας βρει έχοντας κατακτήσει όλους τους τίτλους», είπε ο Λεβαντόφσκι.

Ο Λαπόρτα τον ευχαρίστησε για τη θέληση που έδειξε να πάει στην Μπαρτσελόνα: «Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια που έκανες να έρθεις. Η Μπάρτσα είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος.

Δεν ήταν εύκολο να γίνει η μεταγραφή, αλλά η θέληση του Ρόμπερτ κυριάρχησε. Αξίζει όλη την υποστήριξή μας. Είναι μια ιστορική μέρα για μας αυτή της μετεγγραφής του»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button