Ποδόσφαιρο

Απειλητικός ΟΦΗ, κέρδισε τον Βόλο (0-2) και κοιτάει πλέι-οφ

Η ομάδα της Κρήτης δείχνει «επικίνδυνη» ενόψει της συνέχειας.

Ο ΟΦΗ ήταν χάρμα ιδέσθαι στο πρώτο 45λεπτο. Ήταν εντυπωσιακός και έφτανε στη μία τελική μετά την άλλη. Είναι ενδεικτικό ότι στα πρώτα 12 λεπτά η ομάδα της Κρήτης είχε επτά τελικές, εκ των οποίων η μία έγινε γκολ και οι δύο ήταν δοκάρια. Καμάου και Λάμπρου, οι δύο εξτρέμ, ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και απείλησαν τον Κλέιμαν, ώσπου στο 7′ ο Τοράλ βρήκε το δεξί δοκάρι και ο Μεγιάδο το οριζόντιο. Στο 12′ έγινε το 0-1 με πανέμορφο τρόπο. Ο Καμάου στη μεσαία γραμμή υποχρέωσε σε λάθος τον Φεράρι, ο Μεγιάδο πέταξε τη μπάλα διαγώνια για τον Τοράλ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με καταπληκτικό αριστερό πλασέ βρήκε δίχτυα.

Το επιθετικό κρεσέντο του ΟΦΗ συνεχίστηκε και μετά το γκολ. Στο 17′ ο Γκαγιέγος έκανε σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα με την παρέμβαση του Κλέιμαν χτύπησε στο δοκάρι και στρώθηκε στον αμαρκάριστο Καμάου, ο οποίος σε άδεια εστία σούταρε άστοχα. Ο Αυστραλός δεν πίστευε τι έχασε, το ίδιο και οι συμπαίκτες, αλλά και φυσικά όσοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι από το γήπεδο ή την τηλεόραση.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια συνέχιζαν στο ίδιο μομέντουμ, απέναντι σε έναν Βόλο που αδυνατούσε να ανταποκριθεί στην επιθετικότητα των Κρητικών. Το τέταρτο και τελευταίο δοκάρι των φιλοξενούμενων στο πρώτο 45λεπτο καταγράφηκε στο 38′, πάλι από τον Τοράλ, με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο Ισπανός είχε ένα γκολ και δύο δοκάρια σε 45 λεπτά. Οι γηπεδούχοι απείλησαν λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μισού με Ρεγκατέν και Φαν Βέερτ. Ήταν επί της ουσίας η πρώτη φορά που… αγχώθηκε στο παιχνίδι ο Βάτερμαν.

Ο ΟΦΗ δεδομένα άξιζε δεύτερο γκολ στο πρώτο 45λεπτο και το βρήκε στο 50′ με τον Τοράλ. Ο Ισπανός με εξαιρετικό σουτ με το δεξί μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν και έγραψε το 0-2.

Δύο δοκάρια και δύο γκολ για τον Ισπανό. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Βόλος άρχισε να κρατά τη μπάλα περισσότερο και να ψάχνει τρόπο να μειώσει. Έφτασε κοντά, δίχως να το πετύχει, στο 57′, όταν η κεφαλιά του Μπαρτόλο αποκρούστηκε από τον Βάτερμαν. Οι φιλοξενούμενοι σε καμία στιγμή δεν έδειχναν την ίδια εντυπωσιακή εικόνα στο δεύτερο μισό, αλλά κρατούσαν και σχετικά εύκολα το προβάδισμα.

Στο 69′ ο Βούρος παραλίγο να σπρώξει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ο Πασαλίδης απομάκρυνε προτού αυτή περάσει τη γραμμή, ενώ στο 76′ ο Φαν Βέερτ έκανε κεφαλιά, η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ολλανδός φορ προσπάθησε να σκοράρει τόσο στο 82′ όσο και στο 89′, αλλά οι κεφαλιές που επιχείρησε δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Στα τελευταία λεπτά ο προπονητής του Βόλου έριξε ό,τι επιθετικό είχε στη διάθεσή του, αλλά η εστία του Βάτερμαν δεν παραβιάστηκε ποτέ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button