Ποδόσφαιρο

Απειλητική η Μπέρνλι, με τα γκολ στην Τουρκία!

Συνεχίζουμε με το τουρκικό πρωτάθλημα. Μόλις έναν βαθμό έχει συγκεντρώσει η Γκαζισεχίρ μετά από τρεις αγωνιστικές, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον κόουτς Μπουλούτ.

Η πλήρης στοίχημαν αξιολόγηση!

Γκαζισεχίρ – Αντάλιασπορ (20:00)

Κινήθηκε μεταγραφικά στη διακοπή, πήρε τον στόπερ Κόλκερ, τον μέσο Ελ Μασαουντί και τον φορ Ντεμίρ, με τον τελευταίο να αναμένεται και στην ενδεκάδα. Επανήλθε η ηρεμία στην Αντάλιασπορ μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, επικράτησε 3-2 της Ρίζεσπορ σε έναν συναρπαστικό αγώνα. Χωρίς σημαντικές απώλειες στην αποψινή έξοδο.

Προγνωστικό: Την πρώτη νίκη ψάχνει η Γκαζισεχίρ, όμως επιθετικά «πατάει» καλά η Αντάλιασπορ και δεν θα είναι εύκολο το ματς. Αναμένουμε ανοιχτό ματς, «χτυπάμε» στο 2.00 του Over.

Έβερτον – Μπέρνλι

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Έβερτον, με ηγέτη τον Κάλβερτ-Λιούιν (σκόραρε και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές) σημείωσε σπουδαίο διπλό στο Μπράιτον με 2-0. Αλλαγή στη γραμμή κρούσης, έφυγε ο Κεάν, ήρθε ο Ρονδόν. Έμεινε στην ομάδα ο «πολύς» Χάμες Ροντρίγκες, μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί άμεσα. Η Μπέρνλι πιθανόν να αδικείται από το 1-1 που έφερε εντός με τη Λιντς, καθώς είχε ευκαιρίες για τη νίκη. Σημαντική προσθήκη ο πολυθεσίτης Γάλλος Κορνέ, δαπανήθηκαν 15 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί! Πιθανόν μάλιστα να κάνει το ντεμπούτο του απόψε, αμφίβολος είναι ο νεοφερμένος αμυντικός Κόλινς.

Προγνωστικό: Η Μπέρνλι έδειξε καλό πρόσωπο με τη Λιντς, μπορεί να χτυπήσει στις αμυντικές αδυναμίες που έχει δείξει να έχει η Έβερτον και να σκοράρει και αυτή. Διπλασιάζει το G/G.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ στο Foxbet.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button