Ποδόσφαιρο

Απαράδεκτοι! Ήττα (1-0) στην Νίκαια με κάκιστη εμφάνιση

Aπολύτως απογοητευτικός ήταν ο Άρης στην Νίκαια και γνώρισε την ήττα δίκαια με σκορ 1-0.

O Άρης ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη, με τον Σάσα να σουτάρει στο 4′ και τον Χουτεσιώτη όμως να αντιδράει σωστά. Πέρασαν αρκετά λεπτά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Στο 22ο λεπτό ο Ιωνικός σκόραρε με τον Λένις αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί, χωρίς όμως την μεγάλη φάση.

Η μεγάλη φάση ήρθε για τον Άρη στο 43′ όταν ο Μπερτόγλιο βρήκε τον Ιτούρμπε στην περιοχή, με τον Παραγουανό να σουτάρει ελάχιστα άουτ, στην μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Άκης Μάντζιος πέρασε γρήγορα στο παιχνίδι τους Αλί και Γκάμα γυρίζοντας το σύστημα σε 4-4-2. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 49ο λεπτό. Ο Σούντγκρεν έκανε την σέντρα, ο Καμαρά βρήκε την μπάλα, αλλά όχι όπως θα ήθελε.

Για την επόμενη ευκαιρία του Άρη έπρεπε να φτάσουμε στο 81ο λεπτό, όταν ο Χαϊροβιτς με το κεφάλι έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ μετά από σέντρα του Γκάμα. Ο Πορτογάλος μάλιστα στο 84 έκανε νέα εξαιρετική σέντρα για το κεφάλι του Αλί, με την μπάλα να καταλήγει και πάλι άουτ.

Όλα άλλαξαν στο 85 όταν ο Άοσμαν βρήκε χώρα έξω από την περιοχή του Ντένις έκανε ένα πολύ καλό σουτ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Άρη για το 1-0.

Οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανένα σημείο από εκεί και πέρα με το 1-0 να είναι και το τελικό σκορ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button