Μπάσκετ

Απίστευτο! Αθωώθηκε ο Ηρακλής για την υπόθεση Χάγκινς!

Σε μία άνευ προηγουμένου απόφαση προχώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος αθώωσε τον Ηρακλή στην υπόθεση του Τζος Χάγκινς με τη χρησιμοποίηση του Αμερικανού στον αγώνα με τον Ιωνικό χωρίς να έχει συμβόλαιο!

Το δελτίο του Αμερικανού γκαρντ είχε εκδοθεί χωρίς να έχει σταλεί το συμβόλαιο, ωστόσο ο αθλητικός δικαστής έκρινε πως… δεν είχε ευθύνη ο Ηρακλής για αυτό και τον αθώωσε!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η διοργανώτρια αρχή:

Το ΜΔΟ απεφάνθη ότι δεν συντρέχει περίπτωση επιβολής της προβλεπόμενης στο άρθρο 72 παρ. 2 του Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2020-2021 πειθαρχικής ποινής σε βάρος της εγκαλούμενης «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α.Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017)» για αντικανονική συμμετοχή του αθλητή της Joshua Akeem HAGINS στον αγώνα Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 εναντίον της ομάδας «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET K.A.E.)», που διεξήχθη στο γήπεδο «ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ» στις 28-2-2021“.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button