ΑπόψειςΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Απίστευτη η συνδρομητική στήριξη των ακροατών για να μείνει ζωντανό το Yellow Radio FM 101.7!

Μια βδομάδα κύλησε από την προηγούμενη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, όταν με την έκτακτη εκπομπή επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε την μεγάλη προσπάθεια για την συνδρομητική στήριξη του Yellow Radio FM 101,7.

Μια βδομάδα που κατέγραψε με απίστευτο τρόπο, την αγάπη των χιλιάδων ακροατών σε όλο τον κόσμο που στηρίζουν το ραδιόφωνο των Αρειανών προκειμένου να μείνει ζωντανό στην μάχη της ενημέρωσης!

Τηλεφωνήματα, E-mail, μηνύματα από την Αμερική μέχρι το Ομάν και την… Κορέα, από την Βόρεια Ευρώπη μέχρι την Αυστραλία και την Σιγκαπούρη!!!

Με συγκίνηση πράγματι, βιώνουμε απλόχερα αυτήν την στήριξη, η οποία μας γεμίζει δύναμη, αλλά αυξάνει και τις υποχρεώσεις όλων μας για πιο δυναμική και έγκυρη ενημέρωση των απανταχού φίλων του ραδιοφώνου!

Το Yellow Radio FM 101.7 έχοντας γεννηθεί στα δύσκολα, είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα, όταν έχει τόσο κόσμο να τον στηρίξει και να το δώσει πνοή.

Η προσπάθεια της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7 για να μείνει ζωντανό, ανεξάρτητο και βιώσιμο το ραδιόφωνο συνεχίζεται…

Κι όταν αναφερόμαστε στην έννοια οικογένεια, αυτό έχει να κάνει με όλους: παραγωγούς, δημοσιογράφους, στελέχη, ακροατές, φίλους του ραδιοφώνου!

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται η στήριξη στο Yellow Radio FM 101.7, μέσω συνδρομής: 5 ευρώ το μήνα, 60 ευρώ τον χρόνο. Χωρίς διαχωρισμούς ή «κατηγορίες» και διαβαθμίσεις. Όποιος μπορεί και θέλει να σηκώσει μαζί μας ένα τόσο μεγάλο βάρος, σε ένα γενικότερο τοπίο, όπου οι δυσκολίες είναι μεγάλες.

Να υπενθυμίσουμε επίσης, ότι έχει δημιουργηθεί σελίδα στο facebook για το Fan Club του σταθμού, ενώ την προσπάθεια συντονίζει ο Δημήτρης Οσσανλής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθύνεστε στο inbox του λογαριασμού του στο Facebook ή στο τηλέφωνο 6972 481262.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button