ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Απίθανη αποθέωση για τον Ρόις από το Yellow Wall – Συγκίνηση και φοβερό κορεό «Danke Marco» (pic+video)

Ο Μάρκο Ρόις στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, γνώρισε καθολική αποθέωση από τον κόσμο της αγαπημένης του ομάδας.

Η ώρα του αποχωρισμού είναι πάντοτε δύσκολη, ακόμη και στο ποδόσφαιρο. Ο Μάρκο Ρόις δεν περίμενε πως θα έρθει αυτή η ημέρα, αλλά τελικά έπρεπε να τη ζήσει.

Η σημαία της Ντόρτμουντ, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου, μια σπουδαία φιγούρα για το κλαμπ, δίνει σήμερα το τελευταίο του παιχνίδι στο «Signal Iduna Park» με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Από μικρό παιδί στις ακαδημίες των Βεστφαλών, έγινε… άνδρας στην πρώτη ομάδα και αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι.

Η αποθέωση που γνώρισε ο Ρόις στο δεύτερό του σπίτι, ήταν καθολική. Ένα γήπεδο να σηκώνεται στο πόδι, να χειροκροτά και να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του αγαπημένου τους Μάρκο.

Τιμητικές πλακέτες, ανθοδέσμες και αναμνηστικές φωτογραφίες παρέα με τα παιδιά του πριν τη σέντρα, αλλά και ένα τεράστιο κορεό στο Yellow Wall, το επιβλητικό πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Ντόρτμουντ.

Η φανέλα με το «11» να κοσμεί το πέταλο και ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Danke Marco», δηλαδή «σε ευχαριστούμε Μάρκο». Η συγκίνηση, ασφαλώς και ήταν πολύ μεγάλη για τον εμβληματικό αρχηγό…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button