ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Απάντησε στη Σακίρα ο Πικέ: «Η Casio είναι χορηγός μας»

Ο Πικέ δεν άφησε ασχολίαστο το νέο τραγούδι της Σακίρα, στο οποίο αναφέρει πως αντάλλαξε ένα Rolex για ένα Casio, απαντώντας με καυστικό τρόπο, λέγοντας πως η μάρκα ρολογιών είναι χορηγός του.

Με καυστικό τρόπο απάντησε στο νέο τραγούδι της Σακίρα ο Ζεράρ Πικέ. Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν… καταιγιστική απέναντι στον πρώην σύζυγό στο καινούριο κόμματι της, τονίζοντας πως «αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Ο Πικέ, όμως, φάνηκε να μην δίνει ιδιαίτερη σημασία στα λόγια της και να το διασκεδάζει. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο stream που διαφημίζει την καινούρια του λίγκα, ονόματι Kings League και σταμάτησε τη ροή για να ανακοινώσει πως σύναψε χορηγική συμφωνία με την… Casio, έχοντας στον καρπό του ρολόι της διάσημης μάρκας και λέγοντας πως «είναι ρολόγια για μια ζωή».

Στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο… επιθετικός και συζητώντας τους κανονισμούς της Λίγκας μαζί με τον Σέρχιο Αγουέρο, δήλωσε πως θα πάει στο γήπεδο με ένα Renault Twingo, όπως αναφέρει και η Σακίρα στο τραγούδι της.

Δείτε το στιγμιότυπο:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button