Ποδόσφαιρο

Απάντησε με βίντεο στις καταγγελίες του Εργοτέλη ο Ιωνικός (video)

Με βίντεο από την άφιξη του Εργοτέλη στα αποδυτήρια απάντησε ο Ιωνικός στις καταγγελίες των Κρητικών.

Ο Ιωνικός επικράτησε χθες (19/5) του Εργοτέλη με 2-1 στην Νίκαια και εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στη Super League. Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, ξέσπασε με ανάρτηση στο facebook για όσα συνέβησαν στο γήπεδο. Έκανε λόγο για «ομηρία στις κερκίδες, μπράβους και προπηλακισμούς των διαιτητών».

Σήμερα το πρωί, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ενημερώθηκε από το υπουργείο Δημοσίας Τάξης για τα γεγονότα στο γήπεδο της Νίκαιας, ενώ ζήτησε την εισήγηση από τη ΔΕΑΒ για περαιτέρω ενέργειες.

Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε η απάντηση στον Εργοτέλη, από τον έτερο εμπλεκόμενο της υπόθεσης, Ιωνικό. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, η διοίκηση των Νικαιωτών έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την άφιξη της αποστολής των Κρητικών στα αποδυτήρια του γηπέδου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

 «Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης με την ΠΑΕ Εργοτέλης, την οποία εκτιμούμε ιδιαίτερα για το ήθος και την φιλοσοφία της, εξαιτίας κάποιων μεμονωμένων προσώπων και μεμονωμένων δηλώσεων, που με την στοχευμένη και προμελετημένη δημοσίευση σε συγκεκριμένα Μέσα, που όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τι συμφέροντα εξυπηρετούν, επιχειρούν να εκθέσουν την ΠΑΕ Ιωνικός. Εμείς, θα απαντήσουμε με βιντεοληπτικό υλικό, ξεκινώντας από την άφιξη της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης, κατά την οποία τηρήθηκαν κατά γράμμα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button