Ποδόσφαιρο

Αξίζει ευκαιρίες και θα τις πάρει!

Ο Κρίστιαν Λόπεθ δείχνει ανανεωμένος μετά την επιστροφή του και σίγουρα θα πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής, λόγω και της απουσίας του Καμαρά στο Κόπα Άφρικα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν να δείξουν πολλά πράγματα με τη φανέλα του Άρη, είναι σίγουρα ο Κρίστιαν Λόπεθ. Ο Ισπανός επιθετικός δεν είχε ξεκινήσει καλά την περσινή χρονιά, ήρθε και ο κορωνοϊός και τον έβαλε πίσω στην ιεραρχία του Άκη Μάντζιου, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στην Καρταχένα.

Εκεί ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του, που τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα, με τον Λόπεθ να επιστρέφει στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του. Ο Ισπανός στράικερ δούλεψε σκληρά και πλέον ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, διεκδικώντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Άκη Μάντζιο.

Ο προπονητής του Άρη βλέποντας την προσπάθειά του είναι δεδομένο ότι θα του δώσει ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενος και την απουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο Καμερούν. Αυτή τη στιγμή ο Λόπεθ μοιάζει ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Μαυριτανού φορ στην κορυφή της επίθεσης, στο διάστημα των υποχρεώσεων με την εθνική του ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button