Μπάσκετ

«Αν δεν πάρω το MVP, δεν πρόκειται να… πεθάνω κιόλας»

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ένα από τα φαβορί για το βραβείο του MVP της φετινής σεζόν του NBA κι αν τα καταφέρει θα είναι το δεύτερο στη σειρά που κατακτά.

Μαζί με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τζοέλ Εμπίντ, ο Σέρβος σέντερ διεκδικεί το βραβείο του MVP, το οποίο είχε κάνει δικό του και τη σεζόν 2020-21. Όπως, πάντως, τόνισε ο ίδιος ο παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς: «Δεν το ονειρεύομαι. Είναι κάτι που αν γίνει, έγινε».

Ο Γιόκιτς εξήγησε πως «σαφώς και πρόκειται για κάτι το σπουδαίο. Είναι κάτι που πιθανώς να επηρεάσει την καριέρα μου. Το όνομα μου θα είναι για πάντα γραμμένο εκεί. Αλλά αν δεν τα καταφέρω, δεν πρόκειται να… πεθάνω κιόλας. Απλώς θα συνεχίσω να παίζω, προσπαθώντας να κάνω το καλύτερο, όπως σε όλη μου την ζωή. Θα ήταν κάτι όμορφο, αλλά αν γίνει, έγινε».

Με άλλα λόγια, ο Γιόκιτς των 27.1 πόντων, 13.8 ριμπάουντ και 7.9 ασίστ σε 74 αγώνες φέτος, αναγνωρίζει τη σημασία του βραβείου, αλλά δεν βάζει άγχος στον εαυτό του γύρω από την όλη διαδικασία, έπειτα από το φινάλε της 8ης χρονιάς του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button