ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αντσελότι: «Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία δεν πρέπει να υπάρχουν, είναι κοινωνικό πρόβλημα»

Στο πλευρό του Βινίσιους, ο οποίος δέχτηκε ρατσιστική επίθεση, στάθηκε ο Κάρλο Αντσελότι, με τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης να αναφέρει πως ο ρατσισμός είναι κοινωνικό πρόβλημα και όχι μόνο του ποδοσφαίρου.

Ρατσιστική επίθεση δέχθηκε ο Βινίσιους μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Βαγιαδολίδ (2-0), με τον Κάρλο Αντσελότι να υποστηρίζει τον παίκτη του. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της «Βασίλισσας» ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο ρατσισμός και η ξενοφοβία δεν πρέπει να υπάρχουν και πως είναι ένα πρόβλημα όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά όλης της κοινωνίας.

«Κανονικά δεν θα χρειαζόταν να μιλάμε καν για τέτοια ζητήματα. Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία δεν πρέπει να υπάρχουν. Είναι ξεκάθαρο. Δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά όλης της κοινωνίας. Θα έπρεπε να υπάρχει μηδενική ανοχή απέναντι σε τέτοια φαινόμενα. Δεν είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσει η LaLiga, αλλά όλη η κοινωνία μας. Για μένα το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει η απαιτούμενη παιδεία στον κόσμο» είπε αναλυτικά ο Κάρλο Αντσελότι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button