Ποδόσφαιρο

Αντσελότι για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: «Όπως η Ρεάλ, κι οι άλλοι σύλλογοι θα απορρίψουν την πρόσκληση»

«Ένας αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης αξίζει 20 εκατομμύρια και η FIFA θέλει να μας δώσει αυτό το ποσό για ολόκληρο το κύπελλο. Αρνητικό», σχολιάζει σε συνέντευξή του στο Il Giornale ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων σε συνέντευξή του στο Il Giornale.

«Η FIFA ξεχνά, οι παίκτες και οι σύλλογοι δεν θα συμμετάσχουν σε αυτό το τουρνουά. Ένας αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης αξίζει 20 εκατομμύρια και η FIFA θέλει να μας δώσει αυτό το ποσό για ολόκληρο το κύπελλο. Αρνητικό. Όπως εμείς, έτσι και άλλοι σύλλογοι θα απορρίψουν την πρόσκληση», διαβεβαίωσε ο προπονητής των Μαδριλένων.

Ένας από τους λόγους για αυτό, πιθανόν να είναι ότι η ECA διαπραγματεύεται με τη FIFA τα δικαιώματα και τα χρήματα που λαμβάνουν οι ομάδες για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκεται σε αυτό το τραπέζι των διαπραγματεύσεων επειδή δεν είναι στην ECA .

Όσον αφορά στις ομάδες της ζωής του ο Καρλέτο δήλωσε στο Il Giornale. «Ήμουν οπαδός της Ίντερ όταν ήμουν παιδί. Στη συνέχεια, η Μίλαν είναι στην καρδιά μου επειδή έπαιξα και προπονήθηκα εκεί. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε στη ζωή μου όταν έπρεπε να την αντιμετωπίσω ως ποδοσφαιριστής. Όταν οι άνθρωποι μιλούσαν για τους μεγάλους Ευρωπαίους αντιπάλους, το πρώτο όνομα που ερχόταν στο μυαλό μου ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης.

Τώρα είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Τι σημαίνει Ρεάλ Μαδρίτης; Η Ρεάλ είναι η Ρεάλ, τι μπορεί να είναι καλύτερο, τι καλύτερο μπορεί να ειπωθεί; Εδώ υπάρχει σεβασμός στην ιστορία. Όλοι οι παίκτες του παρελθόντος είναι παρόντες στις φωτογραφίες στη Ciudad Deportiva. Στην Ισπανία και στην Αγγλία υπάρχει μεγάλος σεβασμός στην ιστορία. Η ιστορία δεν είναι το παρελθόν. Η ιστορία είναι ιστορία»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button