ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ανρί: «Ο Μπαπέ νομίζει ότι είναι πιο σημαντικός από την Παρί»

Ο Τιερί Ανρί, ο οποίος στο παρελθόν είχε χρίσει διάδοχό του τον Κιλιάν Μπαπέ, άσκησε δριμεία κριτική προς το πρόσωπό του, μετά τις φήμες πως θέλει να αποχωρήσει από την Παρί, κάνοντας λόγο για υπέρμετρο «εγώ».

Και ξαφνικά, όλοι ασχολούνται και πάλι με τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος σταρ σύμφωνα με σωρεία δημοσιευμάτων από Ισπανία και Γαλλία δεν θέλει να μείνει άλλο στην Παρί Σεν Ζερμέν και ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από τον Ιανουάριο κιόλας, μόλις πέντε μήνες αφότου υπέγραψε το ακριβότερο συμβόλαιο ανανέωσης της ποδοσφαιρικής ιστορίας.

Ο 24χρονος σταρ, ο οποίος σκόραρε από την άσπρη βούλα κόντρα στην Μπενφίκα κι έγινε ο ρέκορντμαν τερμάτων της Παρί στο Champions League, πρωταγωνιστεί όπως είναι λογικό σε όλα τα διεθνή Μέσα αφήνοντας αρνητικές εντυπώσεις με τη συμπεριφορά και τους χειρισμούς του, ακόμα και στους μεγαλύτερους θαυμαστές του. Ένας εξ αυτών ο θρυλικός Τιερί Ανρί.

Ο Νο1 σκόρερ της εθνικής Γαλλίας, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατονομάσει τον Μπαπέ ως τον διάδοχό του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, επέκρινε τον συμπατριώτη του για τον υπερβολικό εγωισμό που δείχνει εντός κι εκτός γηπέδου, αναφερόμενος συγκεκριμένα σε ένα από τα φερόμενα παράπονά του, ότι παίζει δηλαδή στην κορυφή της επίθεσης και όχι στα άκρα σε πιο ελεύθερο ρόλο.

«Θα χρησιμοποιήσω τη δική μου ιστορία. Όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα, δεν μου άρεσε να παίζω στα άκρα της επίθεσης. Το μισούσα! Αλλά το έκανα για την ομάδα.

Υπάρχει ένας κανόνας: αν ο προπονητής σού ζητήσει να κάνεις κάτι, το κάνεις, ΑΝ φυσικά είναι για το καλό της ομάδας. Αν κάνει περισσότερο κακό, δέχομαι το επιχείρημα.

Οι προπονητές τον έκαναν να νιώσει πως το κλαμπ είναι πιο σημαντικό από όλους; Ή του έδωσαν να καταλάβει πως εκείνος είναι πιο σημαντικός από το κλαμπ; Βλέπω πολύ εγωισμό, πολλή δύναμη για έναν παίκτη 24 ετών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Τιτί».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button