Ερασιτέχνης

«Ανοίγει τις πόρτες του το Aris Summer Camp, δείχνουμε στα παιδιά την ιστορία της ομάδας»

Στο Yellow Radio 101,7 και την εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος του Aris Summer Camp, Βασίλης Δερμεντόγλου

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για το Aris Summer Camp ανέφερε:

Είμαστε έτοιμοι και φέτος. Είχαμε απουσία έναν χρόνο λόγω του ιού και της καραντίνας, αλλά φέτος θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένο γιατί έχουμε και την εμπειρία.

Για το τι περιλαμβάνει το Aris Summer Camp και το κατά πόσο υπάρχει ενδιαφέρον:

Η ενδείξεις που έχουμε από όλους είναι ότι μόλις τα μέτρα χαλάρωσαν τα παιδιά ξεχύθηκαν σε τέτοιες δραστηριότητες. Εμείς έχουμε τις εγκαταστάσεις, την εμπειρία και το όνομα.

Εμείς από τις 28 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου θα φιλοξενήσουμε παιδιά από 6 έως 12 ετών για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τον Άρη και με διάφορα αθλήματα.

Θα γνωρίσουν αθλητές και προπονητές, θα κολυμπήσουν στην πισίνα. Θα γίνει όλα αυτό με την επίβλεψη έμπειρων ανθρώπων και αυτό θα ευχαριστήσει τους γονείς, τα παιδιά αλλά και όλους εμάς.

Για το ωράριο:

Από τις 7.30 το πρωί μπορούν οι γονείς να αφήνουν τα παιδιά σε εμάς, Κάνουν δύο αθλήματα, κάνουν πισίνα. Θα κάνουμε σκάκι, επιτραπέζια και δημοτικούς χορούς. Εδώ θα περάσουμε την ώρα μας έως τις 15:30 που τελειώνει το camp.

Για τα μέτρα:

Θα τηρήσουμε κάθε μέτρο, θα έχουμε ασφάλεια και θα γίνει το camp με επιτυχία. Τα παιδιά χωριζόταν σε 50αδες, τώρα θα είναι σε δεκάδες. Και στην πισίνα θα μπαίνουν τα παιδιά λιγότερα.

Για το αν γίνεται αναφορά στην ιστορία του Άρη:

Ο Άρης έχει μία υπέροχη αίθουσα τροπαίων, βλέπουν όλα τα τρόπαια, μιλάνε για την ιστορία του Άρη. Θα υπάρχει βόλτα στα αποδυτήρια, στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά δεν είναι απαραίτητο να είναι Άρης, αλλά θα μάθουν ποιος είναι ο Άρης.

Θα έρθουν και κάποιοι αθλητές, δεν θέλουμε να κάνουμε φύλαξη παιδιών, θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα.

Για το αν θα γίνουν μαθήματα πρώτων βοηθειών:

Θα γίνουν και μαθήματα ΚΑΡΠΑ κατά την διάρκεια του camp, και με βίντεο αλλά και με κούκλα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button