ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Ανεβαίνει» από τα 13 εκατ. για να κρατήσει τον Ντέιβις η Μπάγερν Μονάχου

Ρεπορτάζ στη Γερμανία θέλει τη Μπάγερν Μονάχου έτοιμη να αυξήσει την προσφορά της στον Αλφόνσο Ντέιβις για 5ετές συμβόλαιο με 13 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, επαναφέροντας τις διαπραγματεύσεις μαζί του.

Στις αρχές Απρίλη, η Μπάγερν Μονάχου πρόσφερε στον Αλφόνσο Ντέιβις νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις φήμες αναφέρουν ότι οι ετήσιες απολαβές του θα κυμαίνονταν στα 13-14 εκατομμύρια ευρώ.

Με την πλευρά του Καναδού αριστερού μπακ να θεωρεί το ποσό «λίγο», αξιώνοντας γύρω στα 20 εκατομμύρια για να συμφωνήσει και τις συζητήσεις να «παγώνουν» έκτοτε…

Ωστόσο, η πρόσληψη του Βενσάν Κομπανί στον πάγκο της γερμανικής ομάδας και η θέληση του Βέλγου τεχνικού να μείνει ο Ντέιβις στην διάθεσή του, έφεραν νέο γύρο διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρει μάλιστα η «Bild», ο ατζέντης του 23χρονου άσου είχε συνάντηση με ανθρώπους της Μπάγερν στο Μόναχο όπου, παρότι δεν επήλθε συμφωνία, προέκυψε μια θετική διάθεση.

Αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν την υπάρχουσα προσφορά τους!

Θυμίζουμε ότι ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ντέιβις έχει δείξει και η Ρεάλ Μαδρίτης, που επίσης φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button