Γενικά

Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 61χρονος για το τετραπλό φονικό

Ο 61χρόνος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας από την Ανδραβίδα, που συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα, ομολόγησε το τετραπλό φονικό που συγκλονίζει όλη την Ελλάδα.

Οπως μέτέδωσε η ΕΡΤ, αναμένεται η έκδοση εντολής του Εισαγγελέα για να περάσει την πόρτα του ανακριτή Αμαλιάδας. Ο 61χρονος μεταφέρθηκε σύμφωνα με το patrisnews.gr σήμερα το πρωί από την Πάτρα στον Πύργο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης,ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά.

Το έγκλημα έδειχνε να είναι προμελετημένο, με τον δράστη να είχε σκοπό να «εξαφανίσει» τα ίχνη της δολοφονημένης οικογένειας, γι’ αυτό και είχε ξεκινήσει να «φορτώνει» τις σορούς σε τρέιλερ για να τις μεταφέρει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του χρωστούσε κάποια ενοίκια. Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι ο 61χρονος ήθελε να τους εκδιώξει πριν λήξει το μισθωτήριο.

Τα ίχνη του 61χρονου γιου της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος που νοίκιαζε στην Ανδραβίδα η οικογένεια που ξεκληρίστηκε είχαν χαθεί μυστηριωδώς από το απόγευμα της Τετάρτης, όπου και αποκαλύφθηκε η τραγωδία. Μετά από συντονισμένη δράση της αστυνομίας, ο καταζητούμενος συνελήφθη στην Πάτρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button