Διεθνή

Ανατροπή και… έμεινε «ζωντανή» στο Euro η Ουκρανία!

Μεγάλη νίκη για τους Ουκρανούς, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Η Ουκρανία ήταν επτάψυχη στο δρόμο προς το Euro 2024, αφού έκανε δύο σερί ανατροπές μέσα σε λίγες ημέρες στα playoffs του Nations League, για να δηλώσει παρούσα στην μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, και φαίνεται πως αυτή η αύρα συνεχίζει να την περιβάλλει και στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ναι μεν άρχισε καταστροφικά στο τουρνουά με τη συντριβή της με 3-0 στην πρεμιέρα από την Ρουμανία και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Σλοβακία για την δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου, όμως τα αποκαλούμενα “παιδιά του πολέμου” έστειλαν ηχηρό μήνυμα πως δεν είναι διατεθειμένα να παραδοθούν.

Αυτό δόθηκε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησής τους με τους Σλοβάκους στο Ντίσελντορφ, με τον Σαπαρένκο να φέρνει στα ίσα το ματς με πανέμορφο αριστερό πλασέ στο 54′ και τον Γιάρεμτσουκ να υπογράψει μία τεράστια (και συνάμα δίκαιη) ανατροπή στο 80′ με αριστουργηματικό κοντρόλ και σεμιναριακό δεξί πλασέ, που υπέγραψε το υπέρ τους 2-1.

Αποτέλεσμα που τους κράτησε ολοζώντανους στη μάχη της πρόκρισης στα νοκ-άουτ και τους δίνει τη δυνατότητα να παίξουν τα ρέστα τους στον “τελικό” της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων απέναντι στο Βέλγιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button