ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ανανεώνει το συμβόλαιο του Τιάγκο Σίλβα η Τσέλσι λόγω του γιου του

Η Τσέλσι «δένει» για ακόμη ένα χρόνο τον Τιάγκο Σίλβα στο Λονδίνο και ο γιος του παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση.

Ο Τιάγκο Σίλβα στα 39 του χρόνια αποτελεί το βασικό κορμό στην άμυνα της Τσέλσι και θεωρείται ως μία από τις ηγετικές προσωπικότητες στα αποδυτήρια της ομάδας.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι μπλε ετοιμάζουν πρόταση για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον 15χρονο γιο του να παίζει και αυτός τον ρόλο του σε αυτή την απόφαση.

Συγκεκριμένα ο Ισάγκο αγωνίζεται στις ακαδημίες της Τσέλσι και παρά το νεαρό της ηλικίας του δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025. Αυτό ουσιαστικά αναγκάζει τον Σίλβα να μείνει στο Νησί για λογαριασμό της ομάδας που έχει περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια της καριέρας του, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός θέλει να βρίσκεται κοντά στον γιο του κι ας καθυστερήσει για λίγο ακόμα η «ποδοσφαιρική σύνταξη».

Συνολικά με την Τσέλσι έχει καταγράψει 128 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας μάλιστα και 5 γκολ. Έχει κατακτήσει επίσης 1 Champions League αλλά και ένα ευρωπαϊκό Super Cup.

Μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες των Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button