Μπάσκετ

Ανανεώνει στο Λαύριο ο Μαστρογιαννόπουλος

Κάτοικος Λαυρίου θα είναι και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος καθώς συμφώνησε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα τoυ Χρήστου Σερέλη

Την φετινή σεζόν ομάδα του Λαυρίου βασίστηκε σε νεαρούς παίκτες, κάτι το οποίο θα συνεχίσει να πράττει και την ερχόμενη σεζόν.

Ήδη έχουν αποκτηθεί τρεις ξένοι για την ερχόμενη σεζόν (Τζάρεντ Σάβατζ, Ντέιβ Μπελ, Σιζ Άλστον τζούνιορ), ενώ ο βασικός κορμός, όσον αφορά τους Έλληνες θα μείνει ίδιος. 

Πέραν του Μιχάλη Λούντζη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα και του Γιάννη Κουζέλογλου, ο οποίος είναι ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, οι υπόλοιποι παίκτες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη. Ένας εξ αυτών είναι και ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος. 

Ο Πατρινός γκαρντ αγωνίζεται στο Λαύριο από το καλοκαίρι του 2018 και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά «εργαλεία» στα χέρια του προπονητή του. Την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια και μέτρησε 4,5 πόντους και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο. Ωστόσο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται να έχει αναβαθμισμένο ρόλο στο ροτέισιον του Λαυρίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button