Μπάσκετ

Ανανέωσε με το Μαρούσι ο Στασινός

Παρέμεινε στην ομάδα του Αμαρουσίου ο Έλληνας γκαρντ.

Ο Ορφέας Στασινός ανανέωσε κι επίσημα την συνεργασία του με το Μαρούσι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως ανέφερε η ομάδα του Αμαρουσίου, αυτή ήταν μια τυπική διαδικασία για τον αρχηγό Στασινό που είναι απόλυτα συνυφασμένος με τον σύλλογο.

Ο 24χρονος γκαρντ παραμένει στο Μαρούσι, λοιπόν, όπου την προηγούμενη σεζόν σημείωσε σε 14,7 λεπτά μέσο όρο 3,5 πόντους και 1,75 ασίστ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ορφέα Στασινού για 2 ακόμη χρόνια. Αυτό είναι απλά τυπικό σκέλος μιας σχέσης ζωής αφού η μπασκετική διαδρομή του αρχηγού της ομάδας μας είναι συνυφασμένη με τον ΓΣΑ. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής όπου έκανε τα πρώτα του βήματα και μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα όταν εκείνη αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική και εκείνος ήταν μέλος του παιδικού (2014).

Μόνο για ένα μικρό διάστημα της σεζόν 2019-2020 βρέθηκε στον Ήφαιστο Λήμνου ο οποίος τότε αγωνιζόταν στην Basket League. Ωστόσο επέστρεψε πολύ γρήγορα με την δέσμευση ότι “εγώ στην Α1 θα ξαναπαίξω μόνο με το Μαρούσι”. Με την κατάκτηση του τίτλου της Elite League (2023) υλοποίησε αυτή την υπόσχεση και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα αφού την σεζόν 2023- 2024 ήταν ο αρχηγός και ένας από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του Αμαρουσίου στην μεγάλη κατηγορία, στην οποία επέστρεψε μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Ο Ορφέας την σεζόν που τελείωσε συμμετείχε σε 24 αγώνες με 14,7 λεπτά μέσο όρο καταγράφοντας 3,5 πόντους και 1,75 ασίστ.

Το περίφημο σύνθημα “Γειά σου Ορφέα…” θα συνεχίζει λοιπόν να δονεί το κλειστό του Αγίου Θωμά, το δεύτερο σπίτι του 26χρονου πλέι μέικερ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button