Μπάσκετ

Ανανέωσε με τον Ηλυσιακό ο Φώτσης – Συνεχίζει και στα 45 του!

Ο Αντώνης Φώτσης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ηλυσιακό και συνεχίζει το μπάσκετ και στα 45 του χρόνια.

Δεν το βάζει κάτω ο Αντώνης Φώτσης. Ακόμη και στα 45 του χρόνια ζωής αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ηλυσιακό για ακόμη έναν χρόνο.

Ένας χρόνος ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα καθώς συμπληρώνει τα 100 χρόνια ζωής.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση…

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, το τμήμα μπάσκετ του Ηλυσιακού Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Φώτση.

Σε μια ιστορική αγωνιστική περίοδο, όπου ο σύλλογός μας γιορτάζει τη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας (1927-2027), ο Ηλυσιακός συνεχίζει να πορεύεται με ανθρώπους που τιμούν πραγματικά τη φανέλα και τις αξίες του.

Πάνω από όλα, ο Φώτσης είναι ένας άνθρωπος που αγαπά πραγματικά τον Ηλυσιακό και τα Ιλίσια. Με το ήθος, την αφοσίωση και την παρουσία του αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα μας, εμπνέοντας τους συμπαίκτες του και δίνοντας πάντα το παράδειγμα μέσα και έξω από το γήπεδο.

Η παραμονή του δεν είναι απλώς μια ανανέωση. Είναι η συνέχεια μιας κοινής πορείας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την αγάπη για τον Ηλυσιακό και τα Ιλίσια, ειδικά σε αυτή την επετειακή αγωνιστική χρονιά που ο σύλλογος μας συμπληρώνει τα 100 χρόνια ιστορίας.

Αντώνη, σε ευχαριστούμε που συνεχίζεις να είσαι κομμάτι της οικογένειάς.

Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button