Μπάσκετ

Ανανέωσε με Βετούλα το Μαρούσι

Προπονητής του Αμαρουσίου και τη νέα σεζόν θα είναι ο Νίκος Βετούλας.

Ο Πατρινός τεχνικός, ο οποίος αντικατέστησε τον περασμένο Φεβρουάριο τον Γιώργο Λημνιάτη στον πάγκο της ομάδας, θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο Μαρούσι, όπως ανακοίνωσε επίσημα η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ. Ήδη ο Βετούλας σχεδιάζει το πλάνο της νέας χρονιάς και τους μεταγραφικούς στόχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον πρώτο προπονητή της ομάδας, Νίκο Βετούλα και τους συνεργάτες του, Θανάση Παπαχατζή και Νίκο Μπάρλο.

Η παρουσία του Πατρινού τεχνικού (και του τεχνικού επιτελείου του) στο τιμόνι της ομάδας – από τις 7 Φεβρουαρίου που ανέλαβε μέχρι το τέλος της σεζόν – με βάση τα αποτελέσματα αλλά και την εικόνα της ομάδας, κρίθηκε απόλυτα πετυχημένη. Έτσι λοιπόν η επιθυμία της διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Δήμο Στασινόπουλο, αλλά και του ίδιου του προπονητή να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, κατέληξε σε συμφωνία και για την σεζόν 2024-25.

Ήδη, το προπονητικό τιμ, επιβλέπει τις προπονήσεις της off season και προχωράει στο σχεδιασμό του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button