Μπάσκετ

Ανακοινώνονται άμεσα διαρκείας, θα υπάρξει σύνδεση με την πολυμετοχικότητα

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας των κιτρινόμαυρων αναμένεται να υπάρξει στο επόμενο διάστημα, έστω με την μορφή στήριξης προς την ομάδα όπως αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

Για τα εισιτήρια διαρκείας ο πρόεδρος του ΑΣ είπε: “Έχουμε στο μυαλό μας να ανακοινώσουμε τα εισιτήρια διαρκείας. Μίλησα με το υπουργείο για το αν θα ξεκινήσουμε με ή χωρίς κόσμο, αλλά ότι και να πούμε σήμερα μπορεί αύριο να αλλάξει. Τα διαρκείας θα τα ανακοινώσουμε έστω και με τη μορφή στήριξης της ομάδας, μπορεί να το συνδέσουμε και με το ARIS TV.

Αυτό που λέμε, ειδικά για τα διαρκείας, είναι βασικό έσοδο των ομάδων. Το να ζητά μια διοίκηση από τον κόσμο διαρκείας είναι φυσιολογικό, γιατί υπάρχει ένα προϊόν. Το θέμα της πολυμετοχικότητας θα το συνδυάσουμε με όλα. Δεν ζητάμε κάτι το εξωπραγματικό ή υπερβολικό. Ζητάμε να βοηθήσουν αυτοί που θέλουν και μπορούν. Αυτοί που δεν το πιστεύουν, ας μην το πολεμήσουν. Θα δούμε το αποτέλεσμα. Εμείς από το καράβι δεν πηδάμε και είμαστε σίγουροι ότι με την παραχώρηση του γηπέδου θα πάει πολύ καλά, αλλά για 1-2 χρόνια θα χρειαστούμε τη στήριξη του κόσμου” κατέληξε ο Λευτέρης Αρβανίτης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button