Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση του Super 3 για το Ban, τον Ματέο και με ξεκάθαρο μήνυμα για… “ακαδημία του γαύρου”

Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες εξέδωσε ο Super3.

Αναλυτικά:

Κάτι τέτοιες στιγμές μπορούμε να επικαλεστούμε το άλλοθι στο ακαταλόγιστο που προσφέρει ο τίτλος του οπαδού, μπορούμε να βρίσουμε πολύ, να νευριάσουμε πολύ, να τσιρίξουμε πολύ, να κλοτσήσουμε ότι βρούμε μπροστά μας νιώθοντας ότι μέσα στον οργανισμό υπάρχουν κάποιοι που πρέπει να καταλάβουν, να καλύψουν και να διαχειριστούν το λάθος μας για να μην γίνει ζημιά στο σωματείο.

Δεν είναι ο ρόλος μας να κρατάμε ισορροπίες, δεν είναι η φύση μας να παραμερίζουμε τα νεύρα μας για το καλό του συλλόγου. Δεν είναι η φύση μας να καλύπτουμε κενά και αστοχίες.

Αυτός ο σύλλογος και αυτός ο κόσμος έχει κάτι το ιδιαίτερο που κυριολεκτικά δεν υπάρχει σε όλο τον πλανήτη, έχει την δύναμη που όταν το προσφέρεις την ελάχιστη ελπίδα για το καλό του σωματείου να δημιουργεί ένα DNA σε όλο το περιβάλλον του συλλόγου απογειώνοντας τους πάντες πάνω από τις δυνατότητες τους, το DNA αυτού του λαού, η αγάπη του για τον σύλλογο και η δύναμη αυτής της ψυχής όταν μεταφέρεται και συσπειρώνεται είναι κάτι το συγκλονιστικό και το ομολογούν οι πάντες σε Ελλάδα και εξωτερικό, αυτό δεν προέρχεται ούτε από τα κύπελλα, ούτε από τα πρωταθλήματα, ούτε από τα λεφτά του προέδρου, είναι η προσδοκία της ψυχής στην ελάχιστη ελπίδα που γεννάει το μυαλό, είναι αυτό που μπορεί να μεταμορφώσει μέσα στο Χαριλάου ένα παίκτη των 50.000 ευρώ σε έναν παίκτη των 5.000.000, είναι η αύρα που δίνει αυτός ο κόσμος γιατί την δίνει με την ψυχή του να έχει ως αποτέλεσμα να ξαναγεννηθούν καριέρες ποδοσφαιριστών και να λάμψει μέλλον νεαρών ποδοσφαιριστών (άπειρα τα παραδείγματα μες στην πάροδο των χρόνων που ποδοσφαιριστές που θεωρούνταν στην ποδοσφαιρική Ελλάδα ξοφλημένοι αναγεννήθηκαν και πιτσιρικάδες που ταυτόχρονα απογειώθηκαν). Αυτή η αύρα έδωσε ώθηση και στον μικρό να ξανά ανοίξει τα φτερά του, ο μικρός απογειώθηκε παίρνοντας την αύρα αυτού του κόσμου, λατρεύτηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο το ένιωσε και το ανταπέδωσε μέσα στο γήπεδο.

Αν χαθεί η αύρα αυτού το κόσμου χάνοντας ο κόσμος την ελπίδα και βουτηγμένος μέσα στην εσωστρέφεια ο μικρός θα καταστραφεί όπως και οποιοσδήποτε φορέσει την φανέλα με τον θεό στο στήθος.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ δεν θέλει να του τάξεις πολλά, θέλει λίγα και πραγματικά… μετά αυτός θα βάλει την ελάχιστη ελπίδα του μυαλού του και με το DNA που διαθέτει και με την ψυχή του απέναντι στην ομάδα θα απογειωθούν τα πάντα.

ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝ, δεν θέλουμε δωράκια που αγαπήσαμε, δεν χάσαμε το σκυλάκι μας που κάποιος το βρήκε και θα το ξαναφέρει πίσω για να μας φτιάξει την διάθεση, δεν θέλουμε ηχηρές μεταγραφές και ακριβά συμβόλαια… Θέλουμε μια απλή αληθινή κατάσταση που θα είναι ταυτόσημη με την υπερηφάνεια αυτού του κόσμου… αυτό το μείγμα μας αρκεί και τα υπόλοιπα είναι δικιά μας δουλειά σαν λαός.

ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝ και φέρτε τον μικρό.

Δεν είναι ανάγκη να παρκάρει πουθενά ο μικρός και να ξεπαρκάρει όταν λυθεί το μπαν…

ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝ και αν δεν μπορείτε να πληρώσετε τον μικρό δεν πειράζει, φέρτε έναν άλλον μικρό μέσα σε μια υγεία στο σωματείο και ο κόσμος θα τον ξανά απογειώσει.

Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, δεν θέλουμε δωράκια που αγαπήσαμε για να μας ξανά φτιάξουν την διάθεση.

Το όπλο αυτού του σωματείου δεν είναι τα λεφτά του προέδρου του, το όπλο αυτού το σωματείου είναι η ομοψυχία του κόσμου και η αγάπη του για την ομάδα.

Οποίος με λάθος κινήσεις θίξει κάτι από αυτά τα 2 γίνεται αυτοκαταστροφικός είτε το καταλαβαίνει είτε όχι, οι λάθος κινήσεις που θα φέρουν εσωστρέφεια στον σύλλογο είναι επιβράβευση σε αυτούς που θέλουν να πολεμήσουν τον σύλλογο.

Οπότε Καρυπίδη με λάθος επικοινωνιακές ενέργειες σε λάθος χρόνο μην επιβραβεύεις τον Γραμμένο και τους δίπλα που σαν πρακτική χρόνια τώρα έχουν επένδυση στην εσωστρέφεια.

Δεν θα κρυφτεί πίσω από αυτές τις λάθος ενέργειες κανένας Γραμμένος, καμία κυβέρνηση με αυτά που έχει τάξει και κανένας συμπολίτης.

Δεν χρειάστηκε να κανείς ομάδα 50εκ για να φάνε το ντόρτι ο συμπολίτης.

Η αγάπη και το DNA του κόσμου είναι για μας το μεγαλύτερο μπατζετ που αποταμιεύεται μέσα στην ψυχή μας, αν είναι να έρθει ο μικρός θα έρθει να χαρεί με τον λαό που τον αγάπησε και για τον λόγο που τον αγάπησε, δεν θα έρθει για να διχάσει.

ΛΥΣΕ ΤΟ ΜΠΑΝ να έρθει η ηρεμία στον σύλλογο, δώσε την ελάχιστη ελπίδα και όλα τα αλλά είναι δικιά μας υπόθεση…

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ… Τράβηξε όλες της κακουχίες ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.

Η αγάπη μας για αυτόν τον σύλλογο δεν είναι λευκή επιταγή σε κανέναν για να παίξει με την περηφάνια του.

Αγαπάμε τον σύλλογο όχι τα πρόσωπα που τον διοικούν ούτε τα πρόσωπα που αγωνίζονται, αγαπάμε αυτόν που προσπαθεί για το καλό του συλλόγου με ότι δυνάμεις έχει.

Ίσως έχουμε και τύψεις από το παρελθόν που με λάθος ενέργειες ο σύνδεσμος δεν φρόντισε για την ομοψυχία αυτού του λαού… το ότι δεν θέλουμε να προκαλέσουμε ζημιά στον σύλλογο με τις αντιδράσεις μας είναι γιατί δεν θέλουμε να τον πληγώσουμε απερίσκεπτα… Δεν είναι λευκή επιταγή σε κανέναν.

Ο μικρός θα έρθει στον ΑΡΗ περήφανα αν υπάρχει δυνατότητα όταν λυθεί το μπαν.

Είσαι υπεύθυνος να προστατέψεις την ομοψυχία αυτού του ΛΑΟΥ… Αυτή είναι η δύναμη σου και μόνο.

Μείνετε όλοι ενωμένοι για το καλό αυτού του συλλόγου, πνίξτε τα νεύρα σας και θα βρούμε όλοι μαζί την δύναμη να αγωνιζόμαστε για το καλό του συλλόγου με την παραμικρή ελπίδα που θα γεννηθεί στο μυαλό μας.

Μην μαλώνετε μεταξύ σας κανένας δεν θέλει το κακό του ΑΡΗ και κανένας δεν αγαπάει περισσότερο τον ΑΡΗ από τον άλλον.

Υ.Γ Από τις δημοσιογραφάρες της ερωτικής Θεσσαλονίκης παπά δεν θα φάμε ούτε συμβουλές ηθικής και αξιοπρέπειας εμείς τυραννιόμαστε για μια εκκαθάριση που πληρώσαμε αυτοί παιδεύονται τα πέντε τελευταία χρόνια απ’ την ώρα που εμφανίστηκε ο λεφτάς να τελειώσουν την εκκαθάριση της ηθικής του σωματείου τους. Μαθήματα ηθικής στο σωματείο και στον ΛΑΟ του ΑΡΗ αυτοί δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν, ήταν η μεγαλύτερη ακαδημία του γαύρου στην Β. Ελλάδα και η πιο παραγωγική σε πρωτοκλασάτοι παίκτες και προπονητές που τους αποφέραν τα αναμενόμενα έσοδα και κυπελάκια 26 ποδοσφαιριστές και 10 προπονητές μόνο εσείς στον γαύρο μέχρι την εμφάνιση του πλούσιου… Για τα πανιά στον Βόλο και της χορηγίες της Panafon στις κερκίδες του γηπέδου σας από τον θείο… Μόνο εσείς …

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button