Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε την ανανέωση του Πίρινεν ο Λεβαδειακός

Η ανακοίνωση από την ομάδα της Βοιωτίας.

Κάτοικος Λιβαδειάς για δύο ακόμη χρόνια θα παραμείνει ο Γιούχα Πίρινεν. Οι Βοιωτοί, έδωσαν νέο διετές συμβόλαιο σ’ έναν από τους βασικούς πυλώνες στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία, με τον Φινλανδό στόπερ να συνεχίζει στα πράσινα ως το 2026.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιούχα Πίρινεν για δύο ακόμη χρόνια.

Ο Φινλανδός αμυντικός ήρθε πέρυσι στην ομάδα μας, μετρώντας συνολικά 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ήταν από τους βασικούς πυλώνες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Σε δήλωσή του στο levadiakosfc.gr, ο Πίρινεν αναφέρει:

“Καλημέρα σας!

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να επεκτείνω το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό και να συνεχίσω να αποτελώ μέλος του κλαμπ.

Είχαμε μία επιτυχημένη σεζόν πέρυσι και θέλουμε να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε καλά και στη Super League, εκεί όπου ανήκει ο σύλλογος.

Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους της νέας σεζόν κι ελπίζουμε πως θα είναι μία εξαιρετική χρονιά για μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button