Μπάσκετ

Ανάμεσα στους θρύλους του Σινσινάτι: Τα ρεκόρ του Κάμπερλαντ στο κολέγιο του Big O

Την δική του ξεχωριστή θέση στο κολέγιο του Σινσινάτι έχει ο Τζαρόν Κάμπερλαντ, ο παίκτης με τον οποίο συμφώνησε ο Άρης για την θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Mπορεί ο Κάμπερλαντ να μην βρήκε τον δρόμο του για το ΝΒΑ, σίγουρα όμως στο Σινσινάτι θα τον θυμούνται άπαντες ως έναν από τους παίκτες που άφησαν το στίγμα τους με την φανέλα των μπέαρκατς.

Ο 24χρονος γκαρντ διάλεξε τον… σπάνιο δρόμο του να παραμείνει για 4 χρόνια στο κολέγιο παρά το ότι το 2019 είχε πιθανότητες να επιλεγεί στο ντραφτ.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να γράψει το όνομα του με εντονότατα γράμματα στην ιστορία του Σινσινάτι. Πλέον ο Κάμπερλαντ έχει να λέει ότι με 1782 πόντους είναι ο έβδομος σκόρερ στην ιστορία του Σινσινάτι και ότι με 415 ασίστ είναι επίσης ο έβδομος πασέρ.

Το 7 του.. πάει καθώς είναι και έβδομος σε λεπτά συμμετοχής με το κολέγιο του Σινσινάτι, ενώ μόλις τέσσερις φοιτητές είχαν περισσότερα από 105 κλεψίματα.

Ακόμη πήρα το «American Athletic Conference Player of the Year» σαν δευτεροετής και μπήκε σε δύο διαφορετικές κορυφαίες κορυφαίες πεντάδες στην περιφέρεια του.

Από το Σινσινάτι έχουν βγει δεκάδες ΝΒΑers, με τον μακράν πιο γνωστό να είναι ο τεράστιος Όκσαρ Ρόμπερτσον, που επίσης πέρασε τέσσερις φορές φορώντας την φανέλα των μπέαρκατς.

Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες του Σινσινάτι που έπαιξαν στην κορυφαία λίγκα του κόσμου, αυτός για τον οποίο έχει γίνει περισσότερος λόγος είναι ο Λανς Στίβενσον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button