Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Αμφίρροπο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης»-Χωρίς σκορ στο ημίχρονο

Ισόπαλες οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Νευρικό το ξεκίνημα για τον Άρη στην αναμέτρηση, με τον Αστέρα να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και τον Παπαδόπουλο να σφυρίζει ένα… αστείο πέναλτι υπέρ των Αρκάδων, το οποίο τελικά πήρε πίσω, μετά από παρέμβαση του VAR, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί, με τον Καλτσά να εκτελεί μέσα από την περιοχή και την μπάλα να περνάει πάνω από τη συμβολή των δοκαριών του Χουλιάν Κουέστα, στο 16′.

Η πρώτη απειλή για τον Άρη ήρθε στο 23ο λεπτό, με του σουτ του Σιφουέντες στην κίνηση να περνάει αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Μανού να εκτελέσει εντός περιοχής, όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε καλή τοποθέτηση.

Η απόδοση του Άρη βελτιώθηκε με τον χρόνο και σταδιακά πήρε την κατοχή της μπάλας, αποφασίζοντας για τον ρυθμό του αγώνα.

Ο Μανού απείλησε εκ νέου στο 29′, με τον Παπαδόπουλο να τον νικάει και πάλι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Φρίντεκ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον Παπαδόπουλο.

Ο Σίστο δοκίμασε με ένα μακρινό φάουλ να στείλει την μπάλα προς τα δίχτυα, όμως ο γκολκίπερ του Αστέρα μάζεψε εύκολα την μπάλα στο 33ο λεπτό.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου ήρθε για την ομάδα του Μίλαν Ράσσταβατς, που έφτασε λίγα εκατοστά από το 0-1, στο 37′ της συνάντησης.

Έπειτα από δύο λεπτά τα σώματα των ποδοσφαιριστών του Αστέρα δεν επέτρεψαν στον Μόντσου να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ.

Δεν διαφοροποιήθηκε η κατάσταση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς γκολ στα αποδυτήρια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button