Ποδόσφαιρο

Αλμέιδα: «Ο Άρης είναι πολύ καλός αντίπαλος»

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται αύριο στο «Βικελίδης» κόντρα στον Άρη και ο Ματίας Αλμέιδα μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Αναλυτικά, είπε τα εξής:

Για το πώς ένιωσε την εβδομάδα που πέρασε:

«Το πήρα σαν μία ακόμα εμπειρία της ζωής μου. Νιώθω ευγνώμων που το ποδόσφαιρο και η ζωή μου δίνει τέτοιες στιγμές. Επίσης ξέρω να διαχωρίζω αυτές τις στιγμές από τη δουλειά που κάνουμε ταυτόχρονα».

Για τη διαχείριση των συναισθημάτων στους παίκτες του:

«Μιλήσαμε για δύο-τρεις παίκτες για τα εγκαίνια και την ατμόσφαιρα. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να διαχωρίσουμε την γιορτινή ατμόσφαιρα από τη δουλειά μας. Θέλαμε όλοι να είναι συγκεντρωμένοι και νομίζω το πετύχαμε».

Για την εικόνα της ομάδας:

«Κάποιες στιγμές μου άρεσε πολύ η ομάδα, κάποιες στιγμές είδα πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Σε γενικές γραμμές είδα ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για την ανάπτυξη της ομάδας στο παιχνίδι:

«Αυτό ψάχνουμε. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να πρωταγωνιστούν. Μετά ότι βγαίνει στο γήπεδο, μπορεί να είναι σε σχέση με αυτά που ζητάει ο προπονητής. Όμως, ποτέ δεν μπορεί κάποιος να σου διαβεβαιώσει ότι θα κερδίσεις».

Για το ματς με τον Άρη:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, καλός αντίπαλος. Ο Άρης έχει ωραίο σύστημα ποδοσφαίρου και καλούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω θα είναι ένα παιχνίδι αρκετά ισοδύναμο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button