Ποδόσφαιρο

Αλλαγή νοοτροπίας για όλους…

Χρειάστηκε μία ατάκα του νέου προπονητή του Άρη, Χερμάν Μπούργος, στις δηλώσεις του στο “Yellow Radio 101.7”, για να βάλει τους πάντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο στην… πρίζα.

Τι είπε λοιπόν ο Αργεντίνος τεχνικός: “Αυτό που θα κάνουμε τώρα είναι να τα αλλάξουμε όλα, να αλλάξουμε τη νοοτροπία όλων, όχι μόνο των ποδοσφαιριστών. Από τον φροντιστή μας μέχρι τον κ. Καρυπίδη τον πρόεδρο, μέχρι τους οπαδούς μας, πρέπει να αλλάξουμε τη σκέψη μας, τη νοοτροπία μας. Ερχόμαστε για να αλλάξουμε τη νοοτροπία του Άρη και να τον πάμε εκεί που αξίζει”.

Ο Χερμάν Μπρούγος φάνηκε απόλυτα διαβασμένος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη για συμβόλαιο δύο χρόνων, δείχνοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά που έχει έρθει. Όσα συζήτησε με τον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού Άρη, τον έπεισαν για το πλάνο που υπάρχει και τις προοπτικές που ανοίγονται και για τον ίδιο.

Από την πλευρά του ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε μία κίνηση που πολλοί δεν την περίμεναν, αλλά έδειξε ότι είναι έτοιμος να αλλάξει αυτός πρώτος το σκεπτικό του πάνω στη λειτουργία της ομάδας. Γιατί για πρώτη φορά έκανε μία επιλογή που δείχνει ότι θέλει να βάλει τους κιτρινόμαυρους σε έναν διαφορετικό δρόμο.

Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει αν ο Χερμάν Μπρούγος θα πετύχει στον Άρη, το σίγουρο είναι ότι η αλλαγή νοοτροπίας είναι απαραίτητη για όλους, αν θέλουν η ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει. Καμία φορά όταν ακούς κάτι από κάποιον που είναι εκτός της “οικογένειας”, σου φαίνεται πιο ευχάριστο, το θέμα είναι να υπάρξει η βοήθεια όλων μέσα στον Άρη, προκειμένου το εγχείρημα να στεφθεί από επιτυχία…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button