ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αλλαγή μάνατζερ για τον Πάλμα που… Premier League!

Ο Λουίς Πάλμα πήρε μια σημαντική απόφαση στην επαγγελματική του καριέρα, ενόψει του τι θα ακολουθήσει στο μέλλον κι αυτή είναι ότι άλλαξε εκπρόσωπο.

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν της Σέλτικ, ανακοίνωσε μέσω των social media του, ότι από εδώ και στο εξής θα εκπροσωπείται από την CAA Base, μια εταιρεία που έχει τα κύρια γραφεία της στο Λονδίνο.

Πρόκειται για μία εταιρεία εκπροσώπων που δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική, τη Νότια Αμερική και την Ασία, επομένως μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό.

Λογικά, ο Λουίς Πάλμα έκανε αυτή τη σημαντική αλλαγή σκεπτόμενος το ενδεχόμενο να προκύψει κάτι γι’ αυτόν από την αγγλική Premier League, όπου η CAA Base εκπροσωπεί ουκ ολίγος παίκτες.

Μεταξύ αυτών οι Τζέιμς Μάντινος, Πέδρο Πόρο, Χιουνγκ-Μιν Σον από την Τότεναμ, Κάιλ Γουόκερ και Ρίκο Λιούις από την Μάντσεστερ Σίτι, Ράφαελ Βαράν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κόουλ Πάλμερ από την Τσέλσι, καθώς και τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, της Μπάγερν Μονάχου κ.α.

Από το 2017, το πρακτορείο που θα εκπροσωπεί πλέον τον Λουίς Πάλμα έχει καταφέρει να κλείσει περισσότερες από 400 συμφωνίες, αποφέροντας περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές παικτών και προπονητών.

Συνολικά έχει στο portfolio του περισσότερους από 300 ποδοσφαιριστές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button