Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος για ΑΕΚ: «Εμένα με έκλεισαν στο ασανσέρ, όχι στη φυλακή – Ξέρουμε ποιος ελέγχει την ΕΠΟ»

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος είχε διάλογο σε πολύ έντονο τόνο με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ στο δ.σ. της Stoiximan Super League. Αφορμή, φυσικά, η αλλαγή των διαιτητών στον αγώνα με τον Άρη.

«Το ποιος ελέγχει το ποδόσφαιρο σήμερα, την ΕΠΟ, το ποιος είναι ο κ. Παπαδόπουλος που δεν καταδικάστηκε από τις επιτροπές, το ξέρουν όλοι. Όσο και να φωνάζει ο κ. Κοσμάς. Όλοι το ξέρουν. Λυπάμαι πολύ και για τον κ. Μπαλτάκο, που έχει και μία ιστορία. Μας είπε ο κ. Κοσμάς ότι η ΑΕΚ ζήτησε να αλλάξει ο διαιτητής. Εμείς ποτέ δεν θίξαμε την ΑΕΚ στην επιστολή μας. Ζητήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Μπένετ. Τώρα γιατί θίχτηκε, δεν το ξέρω. Να χαίρεστε και τον κ. Μελισσανίδη. Λέτε στην ανακοίνωσή σας ότι με έκλεισε ο Μαρινάκης σε ασανσέρ. Εμένα με έκλεισαν στο ασανσέρ, δεν με έκλεισαν στην φυλακή σαν τον κ. Μελισσανίδη. Να σας χαίρονται οι δικοί σας» είπε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Νωρίτερα ο Κοσμάς είχε χαρακτηρίσει «εξόχως συκοφαντικές και τις δύο ανακοινώσεις (σ.σ. τις επιστολές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λίγκα)» αναφέροντας πως «Η ΑΕΚ δεν έχει κατηγορηθεί για εγκληματική οργάνωση, ποτέ».

Σε διάλογο που προηγήθηκε μεταξύ των δύο ανδρών, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού επεσήμανε με αφορμή την ατάκα του Γ. Κοσμά ότι και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό είχαν ζητήσει την αλλαγή του διαιτητή Γιόβιτς στο μεταξύ τους ντέρμπι, εκείνος απάντησε: «Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε αλλαγή. Μη λέτε ψέματα, μου κάνει εντύπωση. Εγώ ένα συμπέρασμα έβγαλα. Ότι εσείς ζητήσατε να αλλάξει ο Πολωνός διαιτητής».

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποχώρησε από την τηλεδιάσκεψη, πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση που έδωσε η ίδια, υπήρξε υβριστική επίθεση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως αναφέρουν από την ΑΕΚ καταφέρθηκε με βαριές εκφράσεις εναντίον του Γιώργου Κοσμά και της ομάδας. Όταν λοιπόν ο πρώτος αρνήθηκε ν’ ανακαλέσει, ο αντιπρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ανέφερε, κατά την ίδια ενημέρωση: «Μετά την επίδειξη χυδαιότητας του κ. Μαρινάκη, η ΑΕΚ φυσικά αποχωρεί. Καλό σας απόγευμα και ντροπή σας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button