Ερασιτέχνης

Ακαδημία Μπάσκετ: Όμορφες εμπειρίες στο πρώτο Jamboree MiniBasket για τα κορίτσια του Άρη (pics)

Εμπειρίες για τα κορίτσια των ακαδημιών μπάσκετ της ομάδας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες και μέσα από το πρόγραμμα Healthy Hoops 4All, διοργάνωσε το Σάββατο 16 Μαρτίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς, το πρώτο Jamboree MiniBasket για κορίτσια ηλικίας 11-12 ετών όπου και συμμετείχε η ομάδα μας.

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν οι ομάδες Ταύροι Καλαμαριάς, Α.Ε. Παναθλητικός Συκεών, Α.Σ. ΠΑΟΚ, Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων, ΚΟΥ.ΠΑ Κιλκίς, Α.Π.Κ. Νεάπολης και Α.Μ.Σ. Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.

Σκοπός του τουρνουά ήταν η ανάδειξη του παιχνιδιού ως διασκέδαση και ψυχαγωγία και όχι ως ανταγωνισμός, για το λόγο αυτό, δεν διατηρήθηκε σκορ στους αγώνες.

Οι αθλήτριες των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου μας αγωνίστηκαν με την ομάδα των Ταύρων Καλαμαριάς, με πολλά… καλάθια και χαμόγελα και για τις δύο ομάδες, καθώς και στο διαγωνιστικό μέρος βολών και τριπόντων του τουρνουά, όπου μεταξύ των νικητριών, ήταν και οι αθλήτριες μας Κιλιπόζογλου Αλεξάνδρα και Κωτούλη Σοφία στις βολές και η Χατζηλάμπρου Κωνσταντίνα στα τρίποντα, με αναμνηστικά δώρα από την Ε.Ο.Κ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button