ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αιχμηρός ο Λαπόρτα: « Είναι μία εκστρατεία κατά της Μπάρτσα»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, παραχώρησε δηλώσεις αναφερόμενος κυρίως στην υπόθεση Νεγκέιρα και τόνισε την εύνοια που εκτιμά ότι είχε η Ρεάλ Μαδρίτης από τη διαιτησία.

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, μίλησε στα μέσα ενημέρωσης των «μπλαουγκράνα» σχετικά με την υπόθεση Νεγκέιρα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ρίχνοντας… αστραπές κατά της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Περιμένω τα πάντα, αλλά εξεπλάγην που άλλαξαν την ιστορία γιατί εάν υπάρχει ένας σύλλογος που ευνοείται από τους διαιτητές, αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και όχι η Μπάρτσα. Πιστεύουμε στην Δικαιοσύνη και θα αθωωθούμε. Είναι μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία ενάντια στην εικόνα της Μπάρτσα, προκειμένου να επηρρεάσουν τις αποφάσεις των διαιτητών», υπογράμμισε ο 61χρονος.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο της Βαρκελώνης έχει αποσύρει την κατηγορία περί διαφθοράς σε βάρος των Καταλανών, σύμφωνα με την οποία η Μπάρτσα φερόταν να καταβάλλει περισσότερα από 7,3 εκατ. ευρώ σε εταιρείες που ανήκαν στον Χοσέ Μαρί Ενρίκεθ Νεγκέιρα, πρώην αντιπρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button